снимка БулфотоФлипи Киркоров подкрепи българската песен в конкурса Евровизия.Днес той ще

...
снимка БулфотоФлипи Киркоров подкрепи българската песен в конкурса Евровизия.Днес той ще
Коментари Харесай

Кралят на руската естрада подкрепи българската песен за Евровизия

снимка Булфото

Флипи Киркоров подкрепи българската ария в състезанието " Евровизия ".

Днес той ще показа песента на молдовката Наталия Гордиенко, която е написана от него. Това заяви самият Киркоров, който се срещна с генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков посредством който съобщи поздрави на нашата представителка в " Евровизия " - Виктория, оповестиха от публичната телевизия.

" Скъпа България, доста се веселя отново да се забележим. Поне за малко, само че съм благополучен отново да стъпя на родната си земя. И съм благополучен, че съм тук по един доста хубав мотив - това е един музикален празник за цяла Европа, който изпуснахме предходната година. Това е " Евровизия ". Аз през днешния ден съм неслучайно тук, ще показва песента на молдовската певица Наталия Гордиенко, създател на която се явявам аз. Песента се споделя " Сахар ", " Захар ", а захар за мен е едно нещо сладко, а сладкото, кое е най-сладкото при нас - това е нашата Родина, нашите близки, любовта и желая да употребявам случая да предам поздрави на потресаващата млада певица Виктория, която ще показва тази година България в състезанието в Ротередам. Този конкурс няма граници, песента няма граници, ние всички се сплотяваме от една концепция - в този вманиачен свят да забравим най-малко за една вечер за недоразуменията, за политиката, да се обединим в една огромна страна на име " Песен и обич ", съобщи Киркоров, който акцентира, че българската изпълнителка е доста надарена, пожела ѝ триумф и изрази вяра да се видят след няколко седмици в Холандия.

Като посетител, той донесе и подарък и сподели:

" Искам да подаря специфичен подарък от моето юбилейно шоу в Русия, което направих в Кремъл, шоуто на Франко Дергоне. Това е особено издание с всички песни от това шоу, то беше доста красиво. С това шоу имах турне преди няколко години в цяла България и уповавам се, че следващата година, когато навърша своя празник 55 години... да, Филип Киркоров става на 55! Остаряваме постепенно, незабелязано съвсем, само че душата ми постоянно ще бъде млада, тъй като съм израснал и се родих на Черно море, в слънчева Варна и ще употребявам всеки миг, с цел да пристигам тук и да окъпвам в обич със своите другари ".

Накрая Киркоров поздрави своите близки у нас:

" Дано всичко да стане както си мислим, а към този момент ви поисквам единствено едно - здраве и най-важното желая да пожелая здраве на своите вуйна и чичо, които са от Варна, вуйна Маре и чичо Хари, които гледат в този момент тази стратегия и се вълнуват доста, тъй като можаха да дойдат да се забележим в София, тъй като обстановката е такава, че даже не можем да се забележим един различен заради тази история с ковид, само че уповавам се всичко ще бъде добре и скоро ще се забележим на Черно море, което боготворя, боготворя българската музика, своите другари и всичко обвързвано с най-важното в живота - любовта.

С една огромна обич, с едно огромна сърце от Русия към България, от Молдова към България, от Гърция към България и назад. Това е. Да сте живи и здрави! Филип Киркоров е с вас! ".

Представители на четири страни са в България, с цел да снимат своите предварителни осъществявания за Евровизия. Тези записи оптимално наподобяват осъществяването онлайн в Ротердам и подсигуряват провеждането на състезанието в изискванията на пандемия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР